0
0 Valda bokningar

No products in the cart.

0
0 Valda bokningar

No products in the cart.

Vin och Ostprovning

Anmäl dig till en av våra provningar, det är enkelt och du betalar direkt här på hemsidan.

Vin och Ostprovning

Enligt fransmännen är det osten som får vinet att sjunga, och visst är det så. Och tänk då hur många olika ostar med helt olika stil och karaktär det finns, och sen alla viner därtill. I en gemytlig miljö och inspirerande sommelier får ni en intressant och lärorik kväll i ostarnas och vinets underbara värld.

Denna vin och ostprovningen hos Stockholm Wine Club är en kulinarisk resa i ostens förlovade land. Här ges en beskrivning av ostens historia, hur konsten att ysta kom till Sverige och hur denna kunskap har utvecklats fram till våra dagar. Det blir en ostprovning med presentation om vilka olika ostsorter det finns och vad som karakteriserar dessa. Under kvällen kommer ni lära känna ett antal ostar av olika karaktär, samt tillhörande viner som är utvalda för att harmonisera smakerna. Kvällen blir intressant och lärorik med spännande smakkombinationer med endast svenska prisbelönta ostar.

LÄNGD

1,5 timmar

START

18.00

PLATS

Syster o Bror

VINER

Det serveras 4 olika både vin och ostkombinationer.

VIKTIG INFO

Undvik starka parfymer på provningen
Minimiålder 18 år
Ingen förkunskap krävs

KOMMANDE PROVNINGAR

23
augusti
18:00
10
september
18:00
25
oktober
18:00
12
november
18:00
10
december
18:00

Våra mest populära provningar

Upplevelsegåvor är alltid uppskattade presenter. Köp presentkortet hos oss, det är öppet för valfri bokning på en av våra kvällar i upp till ett år och du bestämmer summan du vill ge bort.