0
0 Valda bokningar

No products in the cart.

0
0 Valda bokningar

No products in the cart.

Vin och Mat i kombination

Anmäl dig till en av våra provningar, det är enkelt och du betalar direkt här på hemsidan.

Vin och Mat i kombination

Varför smakade vinet du drack på restaurangen häromdagen mycket bättre än när du själv bjuder på det?
Hur kombinerar vi dryck och mat för bästa resultat?
Vin och Mat i kombination är en kväll av njutning och en lärorik och smakrik kväll där många mysterier får lösningar under vägledning av vår proffsiga och etablerade sommelier.
Hemligheten ligger i hur olika smakprofiler eller ingredienser i maten harmoniserar med olika viner eller druvor. Här får man lära sig vad det är man ska tänka på för att det vin man väljer ska harmonisera med sötman, syran, beskan, sältan och kryddigheten i den mat man planerar att äta till. En garanterat upplevelserik och intressant provning med många aha-upplevelser och matnyttiga tips. Dessutom bjuds en massa god mat och det blir många olika och spännande kombinationer och smakbryggor mellan vinerna och rätterna på tallriken. Det finns vin- och matupplevelser som inte kan gå dig obemärkt förbi och som påverkar din syn på vin för all framtid. Vi brinner för dryck och mat som kombination, vi söker hela tiden efter den perfekta kombinationen, när du besöker oss är vårt mål att du varje gång ska gå hem inspirerad med nya erfarenheter och upplevelser som du gärna vill dela med dig av.

LÄNGD

1,5 timmar

START

18.00

PLATS

Syster o Bror

VINER

Det serveras 5 olika kalla smakkombinationer som till total mängd motsvarar en hel varmrätt.

VIKTIG INFO

Undvik starka parfymer på provningen
Minimiålder 18 år
Ingen förkunskap krävs

KOMMANDE PROVNINGAR

20
augusti
18:00
20
september
18:00

Våra mest populära provningar

Upplevelsegåvor är alltid uppskattade presenter. Köp presentkortet hos oss, det är öppet för valfri bokning på en av våra kvällar i upp till ett år och du bestämmer summan du vill ge bort.