0
0 Valda bokningar

No products in the cart.

0
0 Valda bokningar

No products in the cart.

Vin och Lakritsprovning

Anmäl dig till en av våra provningar, det är enkelt och du betalar direkt här på hemsidan.

Vin och Lakritsprovning

Svenskarna älskar sitt lakritsgodis, men det finns så mycket mer att upptäcka. Visste du tex att det finns en lakritsmarmelad som passar utmärkt till blåmögelost? Följ med på en njutningsfylld kväll med den finaste lakrits och gott vin därtill. Välkommen på en vin och lakritsprovning hos Stockholm Wine Club, en underbar kombination och fantastisk smakupplevelse.

Lakritsroten har sedan urminnes tider varit känd som en helande växt. Den användes redan av de gamla egyptierna och kom till Europa under medeltiden. Lakritsroten växer vilt i medehalhavsområdet, Kina, Iran och Ryssland. Men den finaste lakritsen kommer från Kalabrien i Italien.

Det här är en kväll med dubbel njutning, för vem tackar nej till möjligheten att få prova den finaste kvalitetslakritsen med noga utvalda viner till? Er sommelier för kvällen kommer lära er mer om lakritsen och dess historia, tillverkning av lakrits och om vilka viner som passar att dricka till. Ni får självklart provsmaka ett flertal sorter där vi även blandar in lakritssmaksatt choklad och lakritsmarmelad med ost.

Du kommer få uppleva lakrits som du aldrig gjort innan.
En garanterat upplevelserik och intressant provning.

LÄNGD

1,5 timmar

START

18.00

PLATS

Syster o Bror

VINER

Vi provar 5 olika vin och lakrits kombinationer.

VIKTIG INFO

Undvik starka parfymer på provningen
Minimiålder 18 år
Ingen förkunskap krävs

KOMMANDE PROVNINGAR

24
september
18:00

Våra mest populära provningar

Upplevelsegåvor är alltid uppskattade presenter. Köp presentkortet hos oss, det är öppet för valfri bokning på en av våra kvällar i upp till ett år och du bestämmer summan du vill ge bort.