0
0 Valda bokningar

No products in the cart.

0
0 Valda bokningar

No products in the cart.

Roséprovning

Anmäl dig till en av våra provningar, det är enkelt och du betalar direkt här på hemsidan.

Roséprovning

Trenden håller i sig – Rosévinet är här för att stanna. På denna roséprovning lär ni er mer om det ljusrosa, laxrosa, bubbelgumsrosa och körsbärsrosa vin som vi kommit att ta till våra hjärtan. Men på vilka sätt avnjuter vi det som bäst? Lär er mer på denna glimrande rosévinsprovning.

Finns det något vackrare än glittrande rosévin i glaset? Idag erbjuds ett brett utbud av dessa i en mängd olika stilar och rosa nyanser. Och trenden håller i sig, fler och fler njuter inte bara på sommaren, och inte bara som läskande apertif. Tvärtom serveras det mer rosévin än någonsin, året runt och användningsområdena är oändliga.

Följ med på en ljuvligt smakrik och lärorik ljusrosa, laxrosa, bubbelgumsrosa och körsbärsrosa provning. Vi lär oss prova vin som proffsen, botaniserar i flera olika typer av rosévin och självklart lär vi oss vad man matcher dessa charmörer till.

LÄNGD

1,5 timmar

START

18.00

PLATS

Syster o Bror

VINER

fem viner med olika stilar

VIKTIG INFO

Undvik starka parfymer på provningen
Minimiålder 18 år
Ingen förkunskap krävs

KOMMANDE PROVNINGAR

Våra mest populära provningar

Upplevelsegåvor är alltid uppskattade presenter. Köp presentkortet hos oss, det är öppet för valfri bokning på en av våra kvällar i upp till ett år och du bestämmer summan du vill ge bort.