0
0 Valda bokningar

No products in the cart.

0
0 Valda bokningar

No products in the cart.

Champagne 2.0 nästa steg

Anmäl dig till en av våra provningar, det är enkelt och du betalar direkt här på hemsidan.

Champagne 2.0 nästa steg

Välkommen till en champagneprovning utöver det vanliga. Denna provning riktar sig till den som vill fördjupa sina champagnekunskaper ytterligare eller har ambitioner att stila på nästa middagsbjudning, kanske har du tidigare besökt vår första champagneprovning och känner dig redo för nästa steg. Vattna dina kunskaper med utsökta bubblor från detta mytomspunna vinodlardistrikt. Många är vi som har lärt oss att förtjusas av denna ädla dryck. Nu ges möjligheten att nischa sina champagnekunskaper ytterligare.

Här går vi bl a igenom vad Odlarchampagne är och berättar om de producenter som själva äger odlingarna där druvorna till vinet vuxit. Det här är champagner som exploderat på sistone och fyller allt fler vinkylar runt om i landet. För hipstern ges en resa i tiden där de senaste trenderna bland champagner ställs mot hur champagnen smakade förr. Här jämförs och diskuteras de olika smakerna med plus och minus. Detta blandas upp med årgångar och om det verkligen gör så stor skillnad. Vi provar även roséchampagnen,  detta vin ifrån området som anses vara det lyxigaste mousserande vin som man kan prova.

Utöver de fantastiska smakerna och dofterna ges även en djupdykning i myterna som omgärdas av denna dryckernas dryck. Hur har champagnehusen lyckats profilera sig genom alla år, hör anekdoter om några av de familjer och färgstarka personligheter som älskar sin champagne över allt annat i denna värld.

LÄNGD

1,5 timmar

START

18:00

PLATS

Syster o Bror

VINER

Fem olika champagner

VIKTIG INFO

Undvik starka parfymer på provningen
Minimiålder 18 år
Ingen förkunskap krävs

KOMMANDE PROVNINGAR

4
oktober
Fullbokat

Våra mest populära provningar

Upplevelsegåvor är alltid uppskattade presenter. Köp presentkortet hos oss, det är öppet för valfri bokning på en av våra kvällar i upp till ett år och du bestämmer summan du vill ge bort.