0
0 Valda bokningar

No products in the cart.

0
0 Valda bokningar

No products in the cart.

Vitvinsprovning

Anmäl dig till en av våra provningar, det är enkelt och du betalar direkt här på hemsidan.

Vitvinsprovning

Det vita vinet hamnar ibland i skymundan för det mustiga och bombastiska röda vinet. Här ändrar vi på det. Häng med på en sofistikerad vitvinsprovning där vi lär oss mer om vita franska klassiker eller varför inte en upptäcksfärd i den nya vinvärlden.

Vita Franska klassiker: 18/4 

Frankrike är världens största vinland inte bara vad gäller produktion, utan även kvalitetsmässigt är detta ikoniska vinland måttstock för många andra. I denna njutningsfulla vitvinsprovning lär vi oss mer om hur de eftersökta och klassiska franska vita vinerna ska serveras. Vi reser i sinnet till de vackra, historiska vinregionerna och jämför likheter och skillnader i glaset.

Nya Världen: 

Häng med på en resa utanför Europas gränser. Vi korsar världshav, vandrar på nya spännande marker och utforskar den ”Nya Världens Vinländer”. Från saltstänkta stränder, till soldränkta slätter, på urgamla jordar och från nybruten mark utforskar vi druvor, vinstilar och producenter som har satt jorden övriga kontinenter på kartan.

Ta på dig vandringskängorna och häng med!

LÄNGD

1,5 timmar

START

18.00 vardagar / 13.00 lördagar

PLATS

Syster o Bror

VINER

fem viner med olika druvsorter och stilar

VIKTIG INFO

Undvik starka parfymer på provningen
Minimiålder 18 år
Ingen förkunskap krävs

KOMMANDE PROVNINGAR

Våra mest populära provningar

Upplevelsegåvor är alltid uppskattade presenter. Köp presentkortet hos oss, det är öppet för valfri bokning på en av våra kvällar i upp till ett år och du bestämmer summan du vill ge bort.