0
0 Valda bokningar

No products in the cart.

0
0 Valda bokningar

No products in the cart.

Cocktail

Anmäl dig till en av våra provningar, det är enkelt och du betalar direkt här på hemsidan.

Cocktail

Cocktailprovning en kväll där du lär dig saker du inte visste. Under ledning av några av Sveriges bästa bartenders görs en resa genom cocktailens historia. Här väntar en mycket inspirerande upplevelse för både mat- och dryckesintresserade.
Prisbelönta bartenders
Cocktails i världsklass
4 välgjorda drinkar ingår
Historia och en blick in i framtiden

Vad är egentligen skillnaden på en drink och en cocktail? Vad betyder sling, punch, sour och flip? Låt prisbelönta bartenders från Sveriges bästa cocktailbarer räta ut frågetecknen under en inspirerande kväll.

Ackompanjerat av en fördrink börjar kvällen med en tidsresa till USA och en tillbakablick till drinkhistoriens första cocktails. Därifrån tar vi oss via medicinaldrinkar, återställare, upptäcksresande och pirater fram till mer nutida drinktrender. Avslutningsvis ges även inblick i vad vi kan vänta oss av framtiden inom drinkblandande. Under kvällen serveras fyra olika cocktails och er värd för kvällen visar även hur man kan blanda dessa med enkla medel. Välkommen till en underhållande provning som garanterat ger inspiration att själv experimentera med ingredienserna i barskåpet.

LÄNGD

Ca 1,5-2 timmar

START

18.00, fördrink kan serveras från 17.45 (lokal bestäms samma vecka men centralt belägen)

PLATS

Syster o Bror

VINER

4 välgjorda drinkar ingår

VIKTIG INFO

Undvik starka parfymer på provningen
Minimiålder 18 år
Ingen förkunskap krävs

KOMMANDE PROVNINGAR

Våra mest populära provningar

Upplevelsegåvor är alltid uppskattade presenter. Köp presentkortet hos oss, det är öppet för valfri bokning på en av våra kvällar i upp till ett år och du bestämmer summan du vill ge bort.