Rödvinprovning

Det röda vinet har en alldeles särskild ställning bland konsumenter, experter och konnässörer. Lär er mer och låt er väl smakas på någon av de rödvinsprovningar som ges. Kanske ni vill prova spännande viner från den Nya Världen eller hänga med till Italien och prova dess viner som sträcker sig från alperna i norr till Siciliens många soltimmar i söder.

Teman som förekommer:

Italien Runt: 25/11-22 , 31/1, 21/4 
Italienska viner är omåttligt populära och variationen i detta avlånga land är stor. Följ med på en solmogen smakresa genom landet och prova väl utvalda viner från olika regioner, framställda på olika druvor och med olika tekniker. Lär dig känna skillnad på de olika stilarna, lär känna olika vinområden, dess traditioner och hur du bäst serverar vinerna. Vad passar vinet till egentligen?

Nya Världen: 21/3 
Häng med på en resa utanför Europas gränser. Vi korsar världshav, vandrar på nya spännande marker och utforskar den ”Nya Världens Vinländer”. Från saltstänkta stränder, till soldränkta slätter, på urgamla jordar och från nybruten mark utforskar vi druvor, vinstilar och producenter som har satt jordens övriga kontinenter på kartan.